Leder onderhoud:
Er zijn verschillende leder soorten, ieder heeft haar speciale onderhouds methode. Niet ieder soort kan geolied worden met de standaard crême. Vraag altijd bij de verkoop hoe het leder behandeld dient te worden. Onthoudt goed dat leder een natuurprodukt is: natuurlijke tekens behoren tot de charme van het materiaal.
Stof onderhoud:
Ook is er een diversiteit in stof soorten. Veel stoffen kunnen met Teflon behandeld worden, hierdoor rolt vocht er van af en trekt het er niet in. Deze is ook vuil werend maar niet vlekken verwijderend.Let op: Dit produkt is na 1 jaar afgesleten door gebruik.
Voor meer informatie of andere onderhoudsmethodes kunt U altijd contact met ons op nemen. Bij verkoop wordt U altijd uit gelegd hoe U Uw produkt het beste kunt schoon houden.
Garantie:
Ieder produkt dat U bij ons koopt heeft een standaard garantie van twee jaar (wettelijk geregeld). Na deze tijd kunt altijd bij ons terecht voor vragen, hulp of reparatie. Door de jaren heen zijn wij door onze klanten gecomplimenteerd door de manier hoe wij de service vakkundig afhandelen.